6 store æg evt. pasteuriserede 
4 spsk piskefløde 
4 spsk vand 
½ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
50 g smør 
100 g Karoline's PastaOst 
Salat: 
200 g rensede haricots verts 
½ liter vand 
½ tsk groft salt 
100 g rensede friske små spinatblade 
1 liter flntstrimlet icebergsalat (ca. 175 g) 
1 agurk i halve, skrå skiver (ca. 200 g) 
2 finthakkede salatløg (ca. 100 g) 
1 lille bakke karse 
Dressing: 
2 spsk hvidvinseddike 
¼ tsk flnt salt 
friskkværnet peber 
1 dl vindruekerneolie 
4 spsk vand 
Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. 
Del smør og ost i hver 5 portioner. 
Smelt en portion smør i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. 
Kom ca. 1 dl af æggeblandingen i panden og steg omeletten ved jævn varme, uden omrøring, i ca. 1 min. 
Fordel en portion ost på omeletten og steg den yderligere ca. 1 min. 
Lad omeletten glide, med ostesiden opad, over på et spækbræt. 
Lad omeletten køle lidt af og rul den til en lille "roulade". 
Tilbered endnu 4 omeletter. 
Salat: Kom bønnene i kogende vand tilsat salt. 
Kog dem ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Hæld bønnerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. 
Tør bønnerne og anret dem lagvis med spinat, salat, agurk og løg i et stort, fladt fad. 
Skær de lune eller kolde omeletter i ca. 2 cm tykke, skrå bidder og stik dem ned mellem grønsagerne. 
Læg små buketter karse på salaten. 
Dressing: Pisk alle ingredienserne sammen og smag til. 
Server dressingen i en lille kande ved siden af salaten. 
Genvej: Omeletterne kan steges, rulles og stå tildækket i køleskabet i ca. 4 timer. 
Retten er fryseegnet.