Logo

Salat med nye røgede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Nye kartofler
Rødløg
Røget olie
Æblecidereddike
Sennepsfrø
Akaciehonning
Krydderurter - friskhakkede
Salt og peber
 
De nye kogte kartofler lægges på alufolie som er prikket fuld af huller, og placeres i rygeovnen.
Efter ca. 20-25 minutter har kartoflerne en fin røget smag og er nu klar til brug. Kartoflerne skæres i mundrette bidder og blandes med finsnittet rødløg.
Bland en dressing af den røgede olie, æblecidereddike, sennepsfrø, akaciehonning og masser af friske finthakkede krydderurter. smag dressingen til med salt og peber, og vend den sammen med kartofler og løg.
Lad salaten trække en lille times tid, og vend rundt i den fra tid til anden, så dressingen trænger ind i kartoflerne.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidløgsspaghetti En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash med bacon og flødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelmad med rejer og krydret mayonnaiseDer er ikke mange steder i verden, hvor en kartoffelmad er så populær som herhjemme. Den...
• Glaseret limonetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os