Logo

En kold platte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En kold platte

 

Kolde retter der mætter. Det står ikke skrevet nogen steder, at middagsmad altid skal være varm. Kold mad kan ofte være en nem løsning, når du har travlt - og det kan ofte være en lækkerbisken på en varm dag. En kold platte er dejlig både til frokost og middag.

Til 4 personer Tilberedningstid: 10 min.

#

1 ds torskerogn

4 skiver skinke

1 bakke grov leverpostej

4 æg

1 ds sardiner

1 stk Danish Blue

1 salathoved

karse og/eller persille

1 tomat

1 bdt radiser

1 citron

1 glas champignon

1 glas kaviar

*

1. Lav en platte til hver person.

Du kan erstatte sardiner og torskerogn med sild eller muslingesalat.

I stedet for skinken kan du servere spegepølse, rullepølse eller roastbeef.

2. Blåskimmelosten er naturligvis kun et enkelt eksempel på, hvad du kan servere.

En skæreost, et stykke brie eller camembert vil være lige så velegnet.

I stedet for radiser kan du give ringe af grøn peberfrugt til- eller en halv moden pære.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pocheret æg med grønne asparges og kørvelmayonnaiseAsparges er en delikatesse, der efterhånden fås i alle supermarkeder. De er nemme at...
• Klassisk sommersalatHjemmerørt sommersalat serveret på et nybagt stykke rugbrød må være en af vores absolutte...
• SmushiSmushi er en moderne version af smørrebrød eller kanape i kvart størrelse af et helt...
• Orange-chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os