Logo

Et stykke med hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Et stykke med hakkebøf


Ælt et par overskydende kogte kartofler sammen med bøfkødet det strækker kødet og gør bøfferne saftige.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 15 min.

#

1-2 løg

15 g smør

250 g hakket oksekød

75 g kogte kartofler

salt og peber

2 skiver groft brød

 

Tilbehør: salat, tomat og agurk

*

 

Pil løgene, og skær dem i tynde skiver.

Steg dem bløde i smør ved svag varme.

Ælt kødet sammen med mosede kartofler, salt og peber, og form det til 2 flade bøffer.

Steg bøfferne på en pande med smør i 3-4 min. på hver side.

Anret bøfferne på ristet brød med salat, og top op med de bløde løg.

Pynt med tomat og agurk .

 

Et stykke med hakkebøf

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomatfrikassé med kødboller, squash og bønnerSaftige kødboller i en lækker sauce med masser af grønsager
• Pirogger med hakket oksekødLækker og nem opskrift på pirogger med velsmagende fyld af oksekød og grønsager. De er...
• Bøfsandwich de luxeDen jyske model på en luksusudgave af den kendte bøfsandwich. Bøffen er tilberedt af...
• Æbletærte med abrikos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!