Logo

Falaffel med naan og tzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til 2 personer

1 pk Falafler fra Nutana
2 stk Naan brød
1 agurk
1-2 fintsnittet fed hvidløg
1 dl drænet gedeyoghurt
1 snittet peberfrugt

Varm Falaflerne efter anvisning og lun brødene.

Halver agurken og fjern kernerne med en lille ske.

Riv agurken fint og kom det på en sigte med salt og et let pres henover i 10 minutter.

Vend med hvidløg og gedeyoghurt.

Server til de lune Falafler, de gode brød og strimler af peberfrugt.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ribbenssteg med rødkål - til frokostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FiskefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget makrel med fennikelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebund med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os