Logo

Falaffel med peberfrugt og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

1 pk. Falaffel fra Nutana
1 gul peberfrugt
1/2 pk. rucola
saft fra 1/2 citron
3 spsk olivenolie til stegning
Salt og peber

Tilberedning:
Varm Falaflerne efter anvisning. Snit peberfrugten fint og vend med rucola og saft fra citron og olivenolie. Krydr med salt og peber. Server til de lune falafer evt. med kogte ris til.
-------------
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kabooki burgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild i lageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt torskerognHusk at nyde den friske torskerogn. Rigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Det...
• Gulerodssorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os