Logo

Falaffel med peberfrugt og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Til 2 personer:

1 pk. Falaffel fra Nutana
1 gul peberfrugt
½ pk. rucola
saft fra ½ citron
3 spsk olivenolie til stegning
Salt og peber

Tilberedning:
Varm Falaflerne efter anvisning. Snit peberfrugten fint og vend med rucola og saft fra citron og olivenolie. Krydr med salt og peber. Server til de lune falafer evt. med kogte ris til.
-------------
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brandmandens natmadI stedet for dyrelægens natmad får du her brandmandens natmad. Dette består blandt andet...
• PBX laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CarpaccioCarpaccio er Italiens svar på tatar og perfekt som en let frokost
• Bananbeignets med jordnødderBeignet er dej, der koges i varm olie. Her er det banan, der rulles i dejen, men også kød,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!