Logo

Farmors sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 sildefileter
rugmel
salt, peber
 
Marinade:
1 ½ dl salatolie
3 dl tomatketchup
1 dl eddike
2 dl sukker
½ dl karry
1 ½ tsk friskkværnet sort peber
1 ½ tsk sennep
3-4 hakkede løg
 
Vend sildene i rugmel tilsat salt og peber.
Steg dem gyldne og lad dem afkøle.
Bland ingredienserne til marinaden sammen.
Hæld den over den kolde sild og sæt dem i køleskab et døgns tid inden
de spises.
Inden serveringen drysses hakkede løg over sildene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her