Logo

Farmors sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
10 sildefileter
rugmel
salt, peber
 
Marinade:
1 ½ dl salatolie
3 dl tomatketchup
1 dl eddike
2 dl sukker
½ dl karry
1 ½ tsk friskkværnet sort peber
1 ½ tsk sennep
3-4 hakkede løg
 
Vend sildene i rugmel tilsat salt og peber.
Steg dem gyldne og lad dem afkøle.
Bland ingredienserne til marinaden sammen.
Hæld den over den kolde sild og sæt dem i køleskab et døgns tid inden
de spises.
Inden serveringen drysses hakkede løg over sildene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Herring saladEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spejlede vagtelæg med parmaskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• kalkun gryderet/gyros med peber og svampeKødet kan være svinekød, kylling, kalkun, kalvekød, lamme- eller oksekød
• Frugtsalat med skyrcremeHer er en nem og lækker hverdagsdessert, der ikke tynger alt for meget på...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!