Logo

Farserede auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 aubergine
250 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
salt
peber
sød chili
timian
olivenolie
2 dl cremefraiche
revet ost
muskatnød

Auberginerne halveres og udhules.
Steges med kødsiden nedad i på en pande med godt med olivenolie i cirka 10 min.
Løget hakkes og svitses i en gryde.
Oksefars, hvidløg og krydderier tilsættes og steges med.
Tilsæt flåede tomater og lad retten simre cirka 10 min.
Cremefraiche røres med revet ost, revet muskatnød, salt og peber.
Auberginerne placeres i et ovnfast fad med hullet opad.
Kødfyldet kommes i auberginerne og cremefraiche blandingen hældes over.
Gratiner evt. med lidt revet ost
Kommes i ovnen ved 200ºC i ca 15 min.
Serveres med tomatsalat og flûtes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffel i creme med sorte olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk sildesalat 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret foliefiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os