Logo

Farserede æg med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æg
500 g hakket kalve- og flæskekød
60 g hvedemel
2 spsk rasp
1 æg
150 ml.vand
salt
peber

Panering:
hvedemel
æg
rasp

Stegning:
olie
smør

Dampet spinat:
1 løg
3 spsk olivenolie
200 g champignoner
salt
peber
500 g frossen spinat

Kog de 6 æg 5-6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.

Lav farsen af kød, hvedemel og rasp. Rør 1 æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter.

Rul de 6 æg i hvedemel. Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget.

Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie. Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca 15 minutter.

Spinaten tøs op og vandet sies fra. På en pande svitses de hakkede løg i olivenolie. Spinaten tilsættes sammen med ristede champignoner, salt og peber. Serveres til de farserede æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her