Logo

Farseret peberfrugt med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g halve peberfrugter
170 g tatarkød
1 ds cherrytomater
1 tsk oregano
4 spsk friskhakket basilikum
1/2 tsk chili
salt og peber
75 g kogte ris
lidt bouillon
 
Kog risene.
Svits kødet i ganske lidt bouillon og tilsæt tomater og krydderier.
Lad det småsimre i nogle min.
Smag til med salt og peber og vend de kogte ris ned i kødsaucen.
Hæld kødsaucen i peberfrugterne.
Sæt dem i et ovnfast fad og bag dem ved 200°C i ca. 15-20 min.
Pynt med lidt frisk basilikum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ciabattaboller med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PålægsskyPålægssky kan fx bruges på en rullepølsemad sammen med rå løg
• Farserede auberginerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!