Logo

Fasanleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg fasanlever
25 g usaltet smør
3 spsk hvedemel
1  æg
2 dl fløde
2  ansjoser
1  æble
1 lille løg
1 tsk sukker
1/2 tsk salt
peber
 
Dup leveren tør med køkkenrulle og fjern evt sener.
Miks leveren i foodprocessor eller blender sammen med smør, hvedemel, æg,
fløde og ansjoser.
Skræl æblet og riv det groft.
Pil og hak løget fint.
Rør æble og løg i leverfarsen og krydr med sukker, salt og peber.
Kom blandingen i en form eller ovnfast fad og bag postejen ca 3/4 time ved 175ºC.
Afkøl postejen til næste dag, hvis den skal være kold.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med melon og skinkeMelon og skinke er en dejlig sommerklassiker - her har vi lavet retten som en salat
• Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i tomatlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os