Logo

Fasanleverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

½ kg fasanlever
25 g usaltet smør
3 spsk hvedemel
1  æg
2 dl fløde
2  ansjoser
1  æble
1 lille løg
1 tsk sukker
½ tsk salt
peber
 
Dup leveren tør med køkkenrulle og fjern evt sener.
Miks leveren i foodprocessor eller blender sammen med smør, hvedemel, æg,
fløde og ansjoser.
Skræl æblet og riv det groft.
Pil og hak løget fint.
Rør æble og løg i leverfarsen og krydr med sukker, salt og peber.
Kom blandingen i en form eller ovnfast fad og bag postejen ca ¾ time ved 175ºC.
Afkøl postejen til næste dag, hvis den skal være kold.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?