Logo

Fasan Wienerpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

1 kg fasanbryst uden skind og fedt
tørret rosmarin
4 hele æg
2 dl piskefløde
salt, peber
lammetarme
2 spsk eddike
*

 
Skær fasanbrysterne i strimler - husk, at se efter hagl!
Kør kødet "sejt" med salt på en foodprocessor.
Tilsæt langsomt et æg ad gangen.
Tilsæt fløde i en tynd stråle ved lav hastighed.
Smag farsen til med tørret rosmarin, salt og peber.
Fyld farsen i lammetarme og drej tarmen et par omgange for hver 12 cm, så hver pølse bliver lukket i begge ender.
Læg fasan pølserne i en gryde i et lag.
Hæld vand på, til pølserne er dækket, tilsæt eddike og læg et stykke bagepapir over pølserne, så de ligger i let pres.
Pocher pølserne ved ca. 70ºC, til de er gennemvarme, tag dem op og stil til afkøling.
Pølserne kan koldryges let efter smag, og de kan steges eller koges inden servering.



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fasan med spinat og pære med tyttebærskumFasan er det mest udbredte vildt herhjemme. Kødet er ret lyst og kan minde om kylling, men...
• Fasan med spinat og pære med tyttebærskumFasan er det mest udbredte vildt herhjemme. Kødet er ret lyst og kan minde om kylling, men...
• Fasan med spinat og pære med tyttebærskumFasan er det mest udbredte vildt herhjemme. Kødet er ret lyst og kan minde om kylling, men...
• Gratineret frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os