Logo

Farverig sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 marinerede sildefileter
2 løg
1 bundt radiser
1 peberfrugt
4 hårdkogte æg
Persille
Karse
200 g mayonnaise
1 dl kefir el. ymer
1 tsk vineddike
Sennep
Karry
salt
friskkværnet peber

Skær sildene i små stykker.
Rens grønsagerne og hak dem groft. Skær æggene i både eller skiver.

Rør mayonnaise med kefir/ymer, eddike, sennep og krydderier.
Smages til om der skal flere krydderier i.

Læg sild, grønsager, krydderurter og mayonnaise lagvis i en skål.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røræg med røget laksRøræg med røget laks er perfekt som morgenmad, brunch eller frokostret. Det smager godt på...
• Fyldte sejfileter med stuvede porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sennepsgravad sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer i DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os