Logo

Finske sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 spege- el. marinerede sild
2 dl piskefløde
½ spsk sennep, krydret
1 rødløg, revet
1 tsk karry
1 lille pk. frosne ærter
persille
 
Giv ærterne et kort opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.

Læg dem i et fad med kant og læg sildefileterne der er skåret i smalle strimler over.
Pisk fløden meget stiv og rør sennep, revet løg og karry i.
Bred det over sildefileterne og stil retten koldt i en time.
Drys med frisk hakket persille.
Man kan også erstatte ærterne med kolde skiveskårne kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her