Logo

Fire fyrige burgere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fire fyrige burgere

 

600 gram oksefars uden for meget fedt

1 dl Brown Ale

Salt og peber

4 burgerboller

Revet cheddarost

Tomatketchup

Jalapenoskiver

Icebergsalat

Mayonnaise

Olie til stegning (ingen olie til grillning)

 

I en skål æltes farsen med 1 dl øl.

Farsen deles derefter i fire lige dele og trykkes flade.

Krydres med salt og peber.

På en pande eller grill brunes bøfferne.

Så kommes osten på, og de steges fær­dige.

Burgerbollerne må gerne lunes, hvis de da ikke er kommet friskbagte ud af ovnen.

Bollerne deles, og nederste del smøres let med mayonnaise.

Så lægges der nogle salatblade på, og derefter bøffen.

Nu garneres der med jalapenoskiver og ketchup, hvorefter burgeren lukkes.

 

Burgere behøver ikke at være dårlig fastfood. Og selvom man laver dem ordentligt, behøver det ikke at tage lang tid. Køb nogle gode burgerboller, eller bag dem selv. Burgeren skal ikke ose af øl, men smagen skal bestemt være til stede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?