Logo

Finske sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3-4 spege- el. marinerede sild
2 dl piskefløde
1/2 spsk sennep, krydret
1 rødløg, revet
1 tsk karry
1 lille pk. frosne ærter
persille
 
Giv ærterne et kort opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.

Læg dem i et fad med kant og læg sildefileterne der er skåret i smalle strimler over.
Pisk fløden meget stiv og rør sennep, revet løg og karry i.
Bred det over sildefileterne og stil retten koldt i en time.
Drys med frisk hakket persille.
Man kan også erstatte ærterne med kolde skiveskårne kartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Et stykke med rejerRejer er dejligt fyld i sandwich og på smørrebrød. Her er tre meget forskellige "madder"...
• RullesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Forårsruller med kålsalatHjemmelavede forårsruller smager skønt. Brug lidt af fyldet til en sprød salat
• ChokoladeganacheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os