Logo

Finske sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3-4 spege- el. marinerede sild
2 dl piskefløde
½ spsk sennep, krydret
1 rødløg, revet
1 tsk karry
1 lille pk. frosne ærter
persille
 
Giv ærterne et kort opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af.

Læg dem i et fad med kant og læg sildefileterne der er skåret i smalle strimler over.
Pisk fløden meget stiv og rør sennep, revet løg og karry i.
Bred det over sildefileterne og stil retten koldt i en time.
Drys med frisk hakket persille.
Man kan også erstatte ærterne med kolde skiveskårne kartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RødbedesildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk paté med cornichoner, salat og flutePrøv selv at lave en paté - og se om ikke den vækker begejstring?! ... anret dem på...
• Salat med laks og avocadodressingOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Pandestegte blommer med kanel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!