Logo

Fasansylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fasan
urter
krydderier
hel peber
laurbærblade
timian
vand eller evt. lidt rødvin
blødt smør
finthakket løg
salt og peber

Skær lårene af fasanen og brun dem i stegegryden.
Kom urter, krydderier og hel peber på - laurbærblade og timian.
Vand eller evt. lidt rødvin tilsættes.
Lad retten koge i en gryde i en time eller halvanden.
Tag fasanlårene op og lad dem køle af.
Hæld fonden af gryden.
Gem den eventuelt, den er god til senere.
Nu er det let at pille kødet af lårene.
Kødet tilsættes rigeligt blødt smør, finthakket løg, salt og peber.
Blandingen æltes godt sammen. Smag til.
Form retten, og læg den på køl - eventuelt i bagepapir.
Når sylten er kold, skæres den i skiver og serveres eventuelt med surt og salat.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?