Logo

Filoruller med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
16 kvadratiske stykker filodej, 10x10 cm
50 g chorizo pølse
1 dl revet ost
1/2 dl cremefraiche
smeltet smør

Hak pølsen fint og rør den sammen med ost og cremefraiche.
Skær filodejen i 16 kvadrater (10x10 cm)

fordel fyldet på 8 kvadrater og pensel kanterne med smeltet smør.
Læg et stykke filodej over hver og rul dem sammen diagonalt til små cigarrør.
Pensl sammenføjningen med smeltet smør og skær rørerne over på midten.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225ºC i ca 10 min, til de er gyldne og sprøde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager, Spinatfyldte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med tomatsalat 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med mozzarella - lynhurtigVarme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med...
• Limefromage med granatæblekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os