Logo

Filoruller med chorizo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 kvadratiske stykker fillodej, 10x10 cm
50 g chorizo pølse
1 dl revet ost
½ dl cremefraiche
smeltet smør

Hak pølsen fint og rør den sammen med ost og cremefraiche.
Skær fillodejen i 16 kvadrater (10x10 cm)

fordel fyldet på 8 kvadrater og pensel kanterne med smeltet smør.
Læg et stykke fillodej over hver og rul dem sammen diagonalt til små cigarrør.
Pensl sammenføjningen med smeltet smør og skær rørerne over på midten.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225ºC i ca 10 min, til de er gyldne og sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her