Logo

Fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg grofthakket fiskekød (fx. torsk eller lyssej)
1 spsk hvedemel
2 æg
1 dl fløde 13 %
1/2 finthakket løg
2 spsk hakket dild
1 spsk salt
1 spsk stærk dijonsennep
1 tsk stødt hvid peber

Rør fisken godt sammen med de øvrige ingredienser og lad farsen hvile i 1/2 time på køl.
Form farsen med en spiseske og steg fiskefrikadellerne i lige dele smør og olie.
Skeen dyppes i koldt vand mellem hver formning.

Tips: Hvis fiskefrikadellerne ikke skal falde sammen efter stegning, tilsættes 2 tsk bagepulver pr. 1/2 kg fiskefars og 2 stiftpiskede æggehvider vendes i farsen. Viola.

Du kan også lave tørre og kedelige fiskefrikadeller af frosset færdighakket fiskekød af ubestemmelig observans, købt i et supermarked. Server dem for katten, hvis den vil spise dem?.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med skinke, mozzarella og pestoLav en frisk pesto til denne dejlige sommersandwich. Du kan også lave den helt "grøn" ved...
• Grovflutes med kyllingesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkerulle med peberfrugt af købt pizzadej eller hjemmelavetMed en færdigkøbt pizzadej er denne rulle hurtigt bagt. Du kan selvfølgelig sagtens selv...
• Rabarbermousse på makronbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os