Logo

Fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g fiskefilet (lyssej, gedde, evt. torsk)
1 løg
1 æg
2 spsk mel
2 dl sødmælk
1/2 spsk olie
1/2 spsk smør
1 citron


Hak fisken i kødhakker eller foodprocessor.

Kom farsen i en stor skål, tilsæt 1 tsk salt og peber og rør kraftigt med en træske, til farsen bliver sej.

Pil løget og hak det fint. Kom løg og æg i farsen, rør kraftigt og tilsæt melet.

Rør mælken i lidt af gangen, til farsen får en passende, grødagtig konsistens.

Stil farsen koldt ca. 30 min.

Smelt olie og smør på panden, form frikadellerne med en ske og steg dem 5-8 min. på hver side ved svag varme, til de er smukt lysebrune.

Skær citronen i både og servér med brød og Marinerede grønsager

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FiskeburgerUgens fiskeret vil helt sikkert også friste børn og unge: Sprødstegte fiskestykker...
• Røget laks med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittata med spinatSkøn og lækker opskrift på frittata med spinat og æg - Prøv den her! Find flere gode...
• ChokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!