Logo

Fiskefrikadeller 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
180 g hakket torskefilet
1/2 spsk hakket persille
salt
peber
1/2 tsk løgpulver
30 g brød lavet til rasp
1/2 dl skummetmælk

Det hele røres godt sammen ( Røres meget godt sammen )
og formes til frikadeller, som grilles eller tørsteges på en
tør pande. Tilbehør evt. Blomkål og gulerødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt torskerogn - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torskefilet i baconfrakke med marinerede peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllinglever serveret på italienskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstrisottoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!