Logo

Fiskefrikadeller med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

400 g fiskefileter

2 æg

2 spsk citronsaft

2 tsk reven citronskal

1 dl piskefløde

3/4 dl hvedemel

salt og peber

 

Fiskefiletkødet, der er benfri, kommes i mindre stykker på en foodprocessor sam­men med de øvrige ingredienser, og far­sen røres godt sammen.

Frikadellerne for­mes med olieret ske og steger på panden i lidt smør ca. 1 1/2 minut på hver side.

Fiskefars bør helst bruges samme dag.

Af denne portion fiskefars kan der også laves fiskeboller, der i stedet for at blive stegt formes med en teske og koger møre i let­saltet vand.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm kartoffelpitaEn frisksmurt kartoffelmad er både dansk og dejlig. Her får du sommerens bedste...
• Leverpostej med butterdej i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Næringsstofberegninger og næringsstofanbefalinger ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleis med ahornsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!