Logo

Fiskefrikadeller med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

400 g fiskefileter

2 æg

2 spsk citronsaft

2 tsk reven citronskal

1 dl piskefløde

¾ dl hvedemel

salt og peber

 

Fiskefiletkødet, der er benfri, kommes i mindre stykker på en foodprocessor sam­men med de øvrige ingredienser, og far­sen røres godt sammen.

Frikadellerne for­mes med olieret ske og steger på panden i lidt smør ca. 1 ½ minut på hver side.

Fiskefars bør helst bruges samme dag.

Af denne portion fiskefars kan der også laves fiskeboller, der i stedet for at blive stegt formes med en teske og koger møre i let­saltet vand.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her