Logo

Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 personer

500 g fiskefars
1 lille spidskål
2 dl piskefløde
1 spsk dijonsennep
8 - 10 stk skrabede nye danske kartofler (eller aspargeskartofler)
1 bdt dild
olivenolie til stegning
salt og peber

Varm lidt olie på en pande og med en varm ske formes farsen til frikadeller. Del kålen i fire og kog den i en rummelig gryde med lidt salt i 5 minutter. Tag kålen fra og gem 4 dl af vandet kålen har kogt i. Kog vandet og reducer det til 2 dl Tilsæt fløde og når det koger røres sennep i. Kom kålen i og lad det blive gennemvarmt. Server kålen til kartoflerne der er kogt med dild og de gyldent stegte fiskefrikadeller.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?