Logo

Fiskerkonens sommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 røgede sild
4-5 kartofler, kogte
1 løg
½ spsk peberrod, revet
100 g mayonnaise
3-4 spsk piskefløde syrlig
2 æg hårdkogte
salt og peber
1 spsk dild 
5-6 radiser
salatblade
 
Hak kartofler og løg fint sammen og tilsæt revet peberrod.
Rør mayonnaisen sammen med den stivpiskede syrlige fløde og hæld det over kartoffelblandingen.
Rør godt og smag massen til med salt og peber.
Fyld den i en firkantet form, der er smurt med olie.
Stil det i køleskabet i 3-4 timer.
Vend blokken ud på et fad og læg en stribe hårdkogte æggeskiver ved den ene side og de omhyggeligt pillede, røgede sild ved den anden.
Drys med skivede radiser og dild.
Pynt anretningen med salatblade.


Variation: Hak æggene og kom dem i kartoffelblandingen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?