Logo

Fiskerkonens sommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 røgede sild
4-5 kartofler, kogte
1 løg
1/2 spsk peberrod, revet
100 g mayonnaise
3-4 spsk piskefløde syrlig
2 æg hårdkogte
salt og peber
1 spsk dild 
5-6 radiser
salatblade
 
Hak kartofler og løg fint sammen og tilsæt revet peberrod.
Rør mayonnaisen sammen med den stivpiskede syrlige fløde og hæld det over kartoffelblandingen.
Rør godt og smag massen til med salt og peber.
Fyld den i en firkantet form, der er smurt med olie.
Stil det i køleskabet i 3-4 timer.
Vend blokken ud på et fad og læg en stribe hårdkogte æggeskiver ved den ene side og de omhyggeligt pillede, røgede sild ved den anden.
Drys med skivede radiser og dild.
Pynt anretningen med salatblade.


Variation: Hak æggene og kom dem i kartoffelblandingen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkemignon-bøf med broccolisalatVil du din kæres hjerte vinde, sæt da tomater og kartofler på pinde. Grill kød og spyd i...
• HvidkålsbiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrognDu kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!