Logo

Fiskepate med pesto og marineret broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

300 g fiskefars
1 æg
3 soltørrede tomater i olie
1 spsk hvedemel
1 broccolihoved
25 g smuttede mandler
olivenolie
hvidvinseddike
citronsaft
1 lille bæger hytteost
radiser
salt og peber

Fiskefarsen røres med æg, hvedemel, pesto, hakkede soltørrede tomater samt salt og peber.Kom den i en smurt ovnfast form og læg fx et laurbærblad på toppen. Pateen bages ved 180ºC i ca. 25- 30 min. Broccolien renses og deles i buketter, som koges i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Rist mandlerne gyldne på en tør pande.Pisk en dressing af olivenolie, hvidvinseddike, citron samt salt og peber. Hæld den over den lune broccoli og drys med de ristede mandler. Rør hytteosten sammen med skivede radiser samt lidt salt og peber. Der kan serveres ris eller flûte til retten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Super OmeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krestens retEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun- og torskerognsfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med grønne tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os