Logo

Karrytærte med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk
2 spsk majsolie
1 rå kartoffel, revet
1 løg, hakket
1 gulerod, revet
1 stilk bladselleri. hakket
1 tsk spidskommenfrø
1 fed hvidløg, knust
1 ½-2 tsk karry
1 tsk citronsaft
2 spsk frosne ærter
2 spsk frosne majskerner
4 spsk hønsebouillon
salt
8 store skiver hvidt sandwichbrød uden skorpe
90 g blødt smør
1 spsk birkes
korianderkviste til pynt

Opvarm olien i en gryde.
Tilsæt kartoffel, løg, gulerod og bladselleri og svits det hele i 3 minutter.
Tilsæt spidskommen, hvidløg og karry og svits i 2 minutter.
Citronsaft, ærter og majs røres i.
Krydr med salt.
Lad det simre under låg i 10 minutter.
Forvarm ovnen til 190°.
Rul brødskiverne ud med en kagerulle, så de bliver flade.
Smør 4 skiver på en side og de resterende 4 på begge sider.
Pres de 4 brødskiver, der er smurt på begge sider, ned i 4 minisouffleforme eller minitærteforme, 10 cm i diameter.
Klip kanterne pænt til med en saks.
Fyld dem med karryblandingen.
Brug en kageudstikker med bølgekant, 3 ½ cm i diameter, og pres 9-10 cirkler ud i hver af de resterende brødskiver.
Læg dem taglagt, med de smurte sider opad, rundt om kanten af karryblandingen.
Pres forsigtigt.
Drys birkes langs kanten af hver cirkel.
Bag dem i 15-20 minutter, indtil brødet er gyldent.
Server dem rygende varme, pyntet med koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her