Logo

Karryæg med matjessild og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dressing:
200 g mayonnaise
1/2 dl piskefløde
1-2 tsk karry
 
1 icebergsalat
8 skiver ristet grovbrød
8 hårdkogte pillede æg (kogt i 8 min)
4 matjesfileter
1 bk karse
 
Rør mayonnaisen sammen med fløde og smag til med karry.
Snit salaten groft og læg den i bunden af et fad.
Læg brødskiverne over med 1 æg på hver og masker med dressingen. Skær matjesfileterne igennem på skrå og arranger dem imellem æggene og garner med karsen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varmrøgning af rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Luncheon meat balls - rissoleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk rissalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os