Logo

Karryæg med matjessild og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing:
200 g mayonnaise
½ dl piskefløde
1-2 tsk karry
 
1 icebergsalat
8 skiver ristet grovbrød
8 hårdkogte pillede æg (kogt i 8 min)
4 matjesfileter
1 bk karse
 
Rør mayonnaisen sammen med fløde og smag til med karry.
Snit salaten groft og læg den i bunden af et fad.
Læg brødskiverne over med 1 æg på hver og masker med dressingen. Skær matjesfileterne igennem på skrå og arranger dem imellem æggene og garner med karsen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her