Logo

Karryæg med matjessild og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dressing:
200 g mayonnaise
1/2 dl piskefløde
1-2 tsk karry
 
1 icebergsalat
8 skiver ristet grovbrød
8 hårdkogte pillede æg (kogt i 8 min)
4 matjesfileter
1 bk karse
 
Rør mayonnaisen sammen med fløde og smag til med karry.
Snit salaten groft og læg den i bunden af et fad.
Læg brødskiverne over med 1 æg på hver og masker med dressingen. Skær matjesfileterne igennem på skrå og arranger dem imellem æggene og garner med karsen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddefarserede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrawnBrawn er det engelske ord for sylte, så her kan du på engelsk lære hvordan man laver...
• Pasta med tomat, hvidløg, basilikum og muslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold, flamberet Cointreau­-mandelbisquit med ribsmousselineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os