Logo

Karstens pølsehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
5 dl Minimælk
250 g Kærgården 60%
100 g gær
5 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
2 stk hele æg (L)
500 g fuldkornshvedemel
500 g hvedemel
50-75 g hvedemel
 
Sauce:
4 spsk ketchup
1 spsk sennep
1 spsk soya
2 tsk chili
1 tsk allround mix
1 tsk krydderurtemix
1 tsk salt
 
Lun mælken op og smelt kærgården heri.
Smulder gæren i og lad den blive opløst - husk mælken højest må blive fingerlunt.
Bland resten af ingredienser i og rør det godt sammen.
Sæt dejen til hævning i 30 min.
Del portionen i 2.
Slå dejen ud og rul den ud til en pølse og skær den i passende stykker.
Rul dejen ud til samme længde som pølserne.
Smør lidt sauce ud på dejen og rul den rundt om pølsen.
Lad den efter hæve i 15 min og bag den i 15-20 min ved 200ºC.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?