Logo

Karstens pølsehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
5 dl Minimælk
250 g Kærgården 60%
100 g gær
5 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
2 stk hele æg (L)
500 g fuldkornshvedemel
500 g hvedemel
50-75 g hvedemel
 
Sauce:
4 spsk ketchup
1 spsk sennep
1 spsk soya
2 tsk chili
1 tsk allround mix
1 tsk krydderurtemix
1 tsk salt
 
Lun mælken op og smelt kærgården heri.
Smulder gæren i og lad den blive opløst - husk mælken højest må blive fingerlunt.
Bland resten af ingredienser i og rør det godt sammen.
Sæt dejen til hævning i 30 min.
Del portionen i 2.
Slå dejen ud og rul den ud til en pølse og skær den i passende stykker.
Rul dejen ud til samme længde som pølserne.
Smør lidt sauce ud på dejen og rul den rundt om pølsen.
Lad den efter hæve i 15 min og bag den i 15-20 min ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tunfisk focaccia burger med gedeost og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt franskbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med stenbiderrognSæsonen for stenbiderrogn er ved at slutte, men måske kan du lige nå en enkel, mættende og...
• Profiteroles, pikante - diabetikerI Frankrig er profiteroles populære små vandbakkelser, der spises med pikant fyld som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os