Logo

Kartoffel i creme med sorte oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En simpel ret. Men når kartoflen er god, så er det en himmerigsmundfuld.
Oprindelig var retten med trøfler, men i Danmark går vi jo ikke ud og graver trøfler op, så den danske version er med gode, sorte oliven.

4 bagekartofler
7 dl piskefløde
300 g sorte oliven (køb nu nogle gode, og de skal være med sten)
salt og peber

Kartoflerne bages møre i ovnen og stilles til side. Fløden koges halvt ind til en creme. Salt og peber tilsættes sammen med de hakkede oliven. Kartoflerne pilles, anrettes på varme tallerkener og cremen hældes over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PåskepateEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasan WienerpølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspættefilet med chili og tomatsalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem chokolade-frugtdessertRigtig mormormad uden alt for mange dikkedarer. Det smager bare godt og fremtryller gode...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os