Logo

Kartoffelblinis med hellefisk og vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g skrællede groftrevne kartofler
1 tsk groft salt
peber
olie til stegning
200 g røget hellefisk i skiver
8 kogte vagtelæg
1 rødløg i smalle både
½ agurk i tern
lidt salat
dild
½ dl cremefraiche

Pres væden fra kartoflerne og krydr med salt og peber, steg 8 små flade kartoffelkager i olie ca 8 min.
Anret midt på tallerken med røget hellefisk ovenpå.
Pynt med ½ vagtelæg, salt og rødløgsbåde udenom og 1 spsk cremefraiche, dild og giv flûtes til
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?