Logo

Kartoffelblinis med hellefisk og vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g skrællede groftrevne kartofler
1 tsk groft salt
peber
olie til stegning
200 g røget hellefisk i skiver
8 kogte vagtelæg
1 rødløg i smalle både
½ agurk i tern
lidt salat
dild
½ dl cremefraiche

Pres væden fra kartoflerne og krydr med salt og peber, steg 8 små flade kartoffelkager i olie ca 8 min.
Anret midt på tallerken med røget hellefisk ovenpå.
Pynt med ½ vagtelæg, salt og rødløgsbåde udenom og 1 spsk cremefraiche, dild og giv flûtes til
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Broccoli og champignon gratinSimpel men lækker aftensmad med broccoli og svampe. Server gerne retten med salat og...
• Persillepaneret torsk med limesauce og lun lynpicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun røget sild med stuvet selleri og kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk kalvegryde + BananfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!