Logo

Kartoffelblinis med hellefisk og vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skrællede groftrevne kartofler
1 tsk groft salt
peber
olie til stegning
200 g røget hellefisk i skiver
8 kogte vagtelæg
1 rødløg i smalle både
½ agurk i tern
lidt salat
dild
½ dl cremefraiche

Pres væden fra kartoflerne og krydr med salt og peber, steg 8 små flade kartoffelkager i olie ca 8 min.
Anret midt på tallerken med røget hellefisk ovenpå.
Pynt med ½ vagtelæg, salt og rødløgsbåde udenom og 1 spsk cremefraiche, dild og giv flûtes til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her