Logo

Kartoffelfrittata med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelfrittata med ost

2 finthakkede løg (ca. 150 g)

½ spsk olivenolie

750 g kartofler i tern

4 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 250 g)

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1,5 dl vand

6 æg

0,75 dl skummetmælk

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

5 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)

25 g revet ost 10%

10 g smør

Tilbehør: 200 g ristet rugbrød

 

Sauter løg i en gryde med olie.

Vend kartoffeltern og fintsnittet bladselleri i, krydr med salt og peber og spæd med vand.

Lad blandingen simre til de er næsten møre ca. 10 min. Hæld væsken fra.

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og vend grønsagsblandingen, forårsløg og revet ost i.

Smelt smør i en stor pande og hæld æggemassen på.

Steg frittataen til den er gennemvarm og gylden, ca. 20 min.

Fryseegnet: Ikke afprøvet.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnødde/blomkåls patéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Leverpostej, bedstemors lækreLeverpostej smager selvfølgelig bedst, når den er hjemmelavet. Traditionen tro laves den...
• - Frokost ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-desserterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os