Logo

Karrysild med snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Karrysild med snaps

 

Karrysild er en af de mest traditionelle sildeopskrifter. Der findes flere varianter, men denne er vist den bedste - prøv selv

 

# Råvarer til Karrysild med snaps: 

2 marinerede eller krydder sildefileter
1 glas snaps

Lage:

1 dl mayonnaise (100 g)
1 dl cremefraiche

1 spsk melis

1 spsk karry

*

 

Fremgangsmåde:

Skær sildefileterne i ensartede stykker.

Læg dem i en skål og hæld snapsen over, og lad dem trække 10-15 min.

Mayonnaise og cremefraiche røres med melis og karry.

Bland sildestykker og snapsen i lagen og kom det i en skål.

Lad sildene trække 2-3 timer.

Inden servering pyntes med skiver af rødløg samt dildkviste.

 

Karrysild med snaps 

Tips: Det bliver bedst når du brænder karryen af først.

Tag lidt smør eller olie samt 1 spsk god karry.

Varm fedtstoffet op og svits karryen under svag varme mens du rører rundt.

Karryen er klar, når den skifter farver og dufter som karry skal.

Herefter blander du karry og cremefraiche samt en god (hjemmelavet?) mayonnaise. Dertil salt og peber. Sildestykkerne har du afdryppet, skåret i mundrette bidder og kan nu vende dem i karrysaucen.

 


 

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?