Logo

Karrysild med druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 glas sild marinerede
1 løg lille
150 g champignon
200 g druer
 
Dressing:
1 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche 18%
2 tsk karry
salt og peber
 
Lad sildene dryppe godt af og skær dem i mindre stykker.
Hak løget, rens champignonerne og skær dem i skiver.
Halver og udsten druerne.
Læg sildene m.m. i en skål og hæld dressingen over inden serveringen og pynt med lidt druer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwichfyld med æg, spinat og rejerEn god og mættende frokost. Altid dejligt at imponere de andre på arbejdet eller i skolen...
• Grøn ostesalat med blåskimmelostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkovturssnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!