Logo

Karrysild med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 kryddersildefileter,
3 spsk olie,
1 spsk (strøget) karry,
1 dl eddike,
3 spsk (strøgne) sukker,
2 spsk fintskåret dild,
1 stort rødløg,
1 spsk kapers.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og skæres i snitter på skrå. Olie, karry og eddike sammen piskes og får et let opkog. Afkøles, dilden iblandes og lagen hældes over sildene. Trækker nogle timer og anrettes med et tæt drys af finthakket rødløg og kapers.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FasanrilletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røgede karrysildFriskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i...
• Frikadeller - ren mormorFrikadeller uden smarte ingredienser - her er opskriften på de helt almindelige og...
• Chokolademousse - mikroovnDenne chokolademousse er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os