Logo

Karrysild med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 kryddersildefileter,
3 spsk olie,
1 spsk (strøget) karry,
1 dl eddike,
3 spsk (strøgne) sukker,
2 spsk fintskåret dild,
1 stort rødløg,
1 spsk kapers.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og skæres i snitter på skrå. Olie, karry og eddike sammen piskes og får et let opkog. Afkøles, dilden iblandes og lagen hældes over sildene. Trækker nogle timer og anrettes med et tæt drys af finthakket rødløg og kapers.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ferdinands kryddersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget culotte med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller med rejer, krabbe og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!