Logo

Karrysild Bjørns

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Enten elsker man sild eller også kan man ikke fordrage dem. Men de passer nu engang godt til julefrokosten. Hvis du vil prøve hjemmelavede sild så forsøg dig med Bjørns karrysild lavet på æbler og løg

 

4 marinerede sildefileter
2 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche
1 finthakket rødløg
2 pigeon æbler i fine tern
2 tsk karry
salt
Pynt: æg, tomat, dild
 
Fileterne skæres i passende stykker.
Mayonnaise og cremefraiche røres med karry og smages til med salt, rødløg og æbler blandes i, tilsæt evt. lidt sildelage til en passende flydende
konsistens.
Til slut vendes sildestykkerne i dressingen.
Serveres i skål, pyntet med både af kogte æg, tomatbåde og dildkvist.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkesalat med persillerodKoldt kogt kød og kogte grønsager er skønt fyld i pålægssalater. Her er en opskrift med...
• Hurtig æggesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsalat med æbleFrisk babyspinat fås i de fleste supermarkeder og er nem at bruge, da den blot skal...
• Rødvinsmarinerede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os