Logo

Karrysild af saltsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 salte sildefileter
½ dl Olie
½ dl Eddike
1 Løg
25 g Sukker
Peber og karry
 
Sildene udvandes, skæres i stykker og lægges i marinaden tilsat
krydderierne.
Karry efter smag.
Pyntes med løgringe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Matjes på "husmandsfacon" - diabetikerOrdet 'matjes' stammer fra Holland, hvor det er den gamle betegnelse for en jomfru....
• Bidesild med sauceBidesild er rå spegesild der oprindeligt spises direkte fra salttønden. Her spises de...
• Omeletpandekager med grønsager og havalgerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KernemælkskoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!