Logo

Fiskelagkage - 27 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vil præsentere sig pænt til brunch, på frokostbordet til påske, pinse og i julen. Serveres kold.

6-8 usødede pandekager (madpandekager)
1 stor dåse tun i vand, netto vægt 185 g
200 g rejer
100 g majskerner
100 g ærter
1 rød peberfrugt
1 bæger friskost Philadelphia extra light med urter
1 par skefulde fromage frais
salt og peber
en håndfuld hakkede krydderurter efter behag
et par skefulde fedtfri mayonnaise eller burger spread fra Letvægter
Lidt kaviar til pynt.
(Madpandekager købt i Føtex indeholder 8 g fedt pr. 100 g )

 Pandekagerne bages (eller købes færdige).
Tun røres op med friskost, fromage fraise, salt og peber.
Pandekagerne lægges sammen lagvis med tunblandingen, majs, ærter, finthakket peberfrugt, krydderurter og rejer.
Den øverste pandekage dækkes med mayonnaise eller burger spread og pyntes med fx rejer, krydderurter og kaviar.
En flot og lækker forret eller frokostret.
 
Kilojoule i hele retten: 7334.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FiskeburgerUgens fiskeret vil helt sikkert også friste børn og unge: Sprødstegte fiskestykker...
• Røget laks med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittata med spinatSkøn og lækker opskrift på frittata med spinat og æg - Prøv den her! Find flere gode...
• ChokoladeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!