Logo

Foreller bagt med rosmarin, citron og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer

5 små kartofler, skåret i skiver
1 stk citron
1 frisk rosmarin
2 stk foreller
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Krydr fisken på indersiden med salt og peber. Læg rosmarin indeni i fisken og luk med en lille tandstik. Varm olivenolie på en rummelig pande. Skær kartoflerne i skiver og steg dem indtil de bliver gyldne på den ene side. Vend dem og læg fisken henover. Skær citronen i skiver og fordel dem sammen med rosmarin, salt og peber henover fisken. Sæt panden i en varm ovn 180ºC i 15 - 20 minutter. Server evt. med lidt ekstra frisk citron til.
---
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her