Logo

Forel med løgkompot og tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 personer

2 forelfiletter
salt & friskkværnet peber
1 tsk olie

Løgkompot:
200 g løg i fine skiver
2 dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk hvidvinseddike
1-2 tsk honning
1 spsk smør

Tomatsauce:
2-3 store tomater i grove tern
50 g smør

Løgkompot: Kom løg, appelsinsaft og hvidvinseddike i en tykbundet gryde og sæt den over jævn varme. Skru ned når løgene koger og lad dem stå ganske stille, mens al væden fordamper, og løgene bliver mører. Smag til med honning, salt og peber. Rør 1 spsk smør i. Hold Kompotten lun.

Tomatsaucen: Kom tomaterne i en gryde og lad dem koge ud i egen saft. Gnid den gennem en sigte og varm puréen op. Smag til med salt og peber og pisk ca. 50 g smør i. Fisken: Dup den tør på beggesider. Skær hver filet i 2-3 stykker på tværs. Drys med salt og peber og steg dem i olie i ca. 2 min. på skinsiden ved jævn varme. Vend fisken og lade den få 30. sek på kødsiden. Serveres med Kogte (asparges) kartofler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?