Logo

Focacciabrød med tomat og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Focacciabrød med tomat og ost

 

Disse lækre focacciabrød med tomat og ost er næsten en slags mini-pizza. De kan bruges til børnefødselsdage, på frokostbuffeten eller stå for sig selv. Brødende er både nemme og hurtige at lave. 


# Ingredienser

½ pakke gær (25g) 
8 dl hvedemel
3 dl vand
2 spsk olie
1 tsk salt
hakkede (økologiske) tomater på dåse
revet pizza ost
1 tsk oregano eller rosmarin

* Tilberedning

Rør gæren ud i lunken vand og kom lidt salt i.
Tilsæt derefter hvedemel og olie.
Lad dejen hæve tildækket i ca ½ time.
Form dejen til x antal boller og tryk dem flade på en bageplade.
Lad dem igen hæve ca 20 min.
Tryk derefter igen flade især på midten, siderne må gerne gå lidt op så fyldet ikke løber af under bagningen.
Læg med en teske en klat hakkede tomater i midten af hver bolle og drys med lidt oregano og ost.
Bages ved 200 °C i ca 15-20 min til osten er lysebrun.



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?