Logo

Focacciabrød med tomat og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Disse lækre focacciabrød med tomat og ost er næsten en slags mini-pizza. De kan bruges til børnefødselsdage, på frokostbuffeten eller stå for sig selv. Brødende er både nemme og hurtige at lave.

 

 

1 pakke gær
hvedemel
vand
olie
lidt salt
hakkede (økologiske) tomater på dåse
revet pizza ost
oregano
 
Rør gæren ud i lunken vand og kom lidt salt i.
Tilsæt derefter hvedemel og olie.
Lad dejen hæve tildækket i ca 1/2 time.
Form dejen til x antal boller og tryk dem flade på en bageplade.
Lad dem igen hæve ca 20 min.
Tryk derefter igen flade især på midten, siderne må gerne gå lidt op så fyldet ikke løber af under bagningen.
Læg med en teske en klat hakkede tomater i midten af hver bolle og drys med lidt oregano og ost.
Bages ved 200°C i ca 15-20 min til osten er lysebrun.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• kalkun gryderet/gyros med peber og svampeKødet kan være svinekød, kylling, kalkun, kalvekød, lamme- eller oksekød
• Stegte sild med ramsløg og skvalderkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold agurkesalat med kylling og spinat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddepandekager med portvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os