Logo

Fransk ostepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g hvedemel
2 dl mælk
4 æg
salt, peber
reven muskatnød
25 g smør
75 g reven emmentaler
 
Pisk hvedemel, mælk og æggeblommer sammen.
Pisk hviderne stive og vend dem i dejen sammen med lidt salt, peber og muskat.
Bag en stor pandekage på en mellemstor pande.
Bag først den ene side i 6-7 min. ved jævn varme.
Lad pandekagen glide ud på et fad, vend hele herligheden rundt og lad pandekagen glide tiilbage på panden.
Bag den anden side i 5-6 min.
Drys rigeligt ost over pandekagen og gratiner den i 4-5 min. i ovnen på øverste rille ved 225-250°C.
Server crepen lige fra panden.
Tilbehør: Vindruer eller bladselleri.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?