Logo

Fransk Paté 2003

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fransk Paté 2003 


Fransk paté er en smagfuld ret. Servér den varm om aftenen sammen med salat og brød eller servér den kold til frokostbordet.

 

# Ingredienser

3 spsk rasp udblødt i

1½ dl fløde

½ kg hakket kalv og flæsk

200 g kyllingelever hakket groft med en kniv

1 løg hakket

2 fed hvidløg presset

2 æg

½ dl portvin

1½ tsk salt

½ tsk peber.

Ekstra:

Syltet rød peber.

 

* Fremgangsmåde:

Raspen udblødes i fløden.

Alt røres sammen med den udblødte rasp.

Halvdelen af farsen hældes i en aluform og syltet rød peber fordeles over farsen.

Resten fyldes i og pateen sættes i ovnen.

Bagetid: ca. 1-1½ time ved 200 °C.

 

Serveringsforslag: Lunken med flûtes og salat med et glas vin til.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farsgratin - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kålrouletter i tomatsauce - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Julepaté 2006En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!