Logo

Fried herrings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fried herrings    

(Stegte sild)

 

10 large, fresh herrings (about 3 lb or 1 1/2 kg)

Rye-flour

3-4 oz (100 g) butter

Ground black pepper

Salt

3 lemons

Parsley or dill

 

Clean and scrape the herrings, rinse and dry with kitchen paper.

Fillet if desired, although they are tastier "on the bone".

Turn in seasoned rye-flour and fry in browned butter about 3-4 min. on each side until golden and crisp.

Serve with boiled potatoes sprinkled with parsley or dill, lemon boats and the remainder of the melted butter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejer og courgettesalat med mynteVil du være sund og slank, så nyd lige dette...
• Finske sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks med sennepspicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatis de luxeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os