Logo

Fried herrings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fried herrings    

(Stegte sild)

 

10 large, fresh herrings (about 3 lb or 1 ½ kg)

Rye-flour

3-4 oz (100 g) butter

Ground black pepper

Salt

3 lemons

Parsley or dill

 

Clean and scrape the herrings, rinse and dry with kitchen paper.

Fillet if desired, although they are tastier "on the bone".

Turn in seasoned rye-flour and fry in browned butter about 3-4 min. on each side until golden and crisp.

Serve with boiled potatoes sprinkled with parsley or dill, lemon boats and the remainder of the melted butter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her