Logo

Franske sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 sildefileter
2 hårdkogte æg
1 dl eddike
1/4 dl sennep
1/2 dl fløde
3 spsk sukker
2 løg
dild eller purløg
 
Sildefileterne skæres i stykker og lægges på et fad.
Eddike, sennep, fløde og sukker røres sammen og hældes over.
Æggene skæres i skiver eller både og lægges i kanten af fadet.
Tykke løgringe lægges over silden og der drysses med grønt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FasanrilletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røgede karrysildFriskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i...
• Frikadeller 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse - mikroovnDenne chokolademousse er ualmindelig lækker, cremet og fløjlsblød, og den kan pyntes med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os