Logo

Franske sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 sildefileter
2 hårdkogte æg
1 dl eddike
¼ dl sennep
½ dl fløde
3 spsk sukker
2 løg
dild eller purløg
 
Sildefileterne skæres i stykker og lægges på et fad.
Eddike, sennep, fløde og sukker røres sammen og hældes over.
Æggene skæres i skiver eller både og lægges i kanten af fadet.
Tykke løgringe lægges over silden og der drysses med grønt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her