Logo

Frikadeller i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g oksefars
250 g svinefars
1 stk hakket løg
Hvidt brød udblødt i mælk - eller rasp og mælk
2 æg
3 spsk revet ost(kefalotiri el. parmesan)
3 spsk citronsaft
salt og peber

Sauce:
2 mellemstore finthakkede løg
1,5 kg flåede tomater (dåsetomater kan bruges - 3 ds )
2 store fed finthakkede hvidløg
1 tsk krusemynte eller basilikum
1 dl olivenolie
evt. lidt vand senere

Det skal æltes med hånden til en fast fars, formes til med en spsk til små aflange frikadeller som steges, og derefter lægges i en bradepande.

Sauce:
Løgene svitses i en gryde tomater og de øvrige ingredienser tilsættes
evt. lidt vand senere, saucen må ikke være for tynd.
Det hele simre i 15 min. og der drysses med lidt hvedemel for at jævne til sidst.
saucen hældes over de stegte frikadeller og sættes i ovnen i 30 min ved 200ºC.

Tips:: Kan også serveres med båndspaghetti, eller evt. serveres kolde næste dag med brød og fetaost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nystegt sild på knækbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bratwurst-hotdogs med rødkålssauerkrautHvis du er frisk på at servere noget andet end grillbøffer en sommeraften så prøv denne...
• Pasta med ost i ovn. Lækker pastaret i ovn med to slags ost i form af feta og revet cheddar eller...
• Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjergEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os