Logo

Frikadeller med rejer, krabbe og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g råt rejekød
1 dl krabbekød
3 cm ingefær
1 spsk grønne peberkorn
2 æggehvider
1 ½ dl korianderblade
1 tsk chili hakket
1 ½ dl rismel
1 spsk fiskesauce
olie til friture
limebåde

Reje og krabbekød ingefær peber æggehvider fiskesauce, koriander og chili blende i food-processor.
Melet røres i og lad farsen så ½ time i køleskab.

Steg runde frikadeller i 4 cm olie brug en teske så de er mundrette i størrelsen.
Steg gerne flere gange så de er gyldne over det hele.

Kan sættes på kød pinde ved servering og serveres med salat ris og dipsauce til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?