Logo

Frikadeller med rejer, krabbe og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g råt rejekød
1 dl krabbekød
3 cm ingefær
1 spsk grønne peberkorn
2 æggehvider
1 ½ dl korianderblade
1 tsk chili hakket
1 ½ dl rismel
1 spsk fiskesauce
olie til friture
limebåde

Reje og krabbekød ingefær peber æggehvider fiskesauce, koriander og chili blende i food-processor.
Melet røres i og lad farsen så ½ time i køleskab.

Steg runde frikadeller i 4 cm olie brug en teske så de er mundrette i størrelsen.
Steg gerne flere gange så de er gyldne over det hele.

Kan sættes på kød pinde ved servering og serveres med salat ris og dipsauce til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst salat á la Provence En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Welsh rarebit - walisisk ostebrød med ølEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun leverpostej med rødbeder, bønner og brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!