Logo

Frisk ærtehummus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frisk ærtehummus


Hummus er en mellemøstlig spise, der traditionelt tilberedes af kikærter. Den kan bruges som smørelse eller dip til bl.a. brød og grønsager. Vi har brugt friske grønne ærter til denne version, så den får en lidt sødere, frisk og urteagtig smag. Arbejdstid: 20 min.

 

#

75 g mandler

250 g grønne ærter

1 lille fed hvidløg (kan udelades)

6-8 mynteblade

3 spsk olie

½ lime eller citron

evt. vand

salt og friskkværnet peber

Tilbehør:

brød og/eller grønsager

*

HAK mandlerne i en foodprocessor.

 

TILSÆT ærter og det pillede hvidløgsfed og kør til puré.

Tilsæt mynteblade, olie, lime- eller citronsaft og evt. vand, hvis konsistensen er for tør.

Smag til med salt og peber.

 

SERVER som pålæg på brød eller som dip til ristet brød og/eller grønsager.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sukkerærter en ærtesort, hvor man bruger de store flade ærtebælge før ærterne udvikles. Da...
• Grøn lasagneDen grønne lasagne er nem at tilberede, da der kun er en sauce. Nyd som grøn ret eller...
• Sukkerærter en ærtesort, hvor man bruger de store flade ærtebælge før ærterne udvikles. Da...
• Daim lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os