Logo

Friske muslinger i kartoffelragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer

2 fed fintsnittede hvidløg
2 fintsnittede skalotteløg
3 dl tør hvidvin
3 skrællede bagekartofler i tern ca. 2x2 cm
1 frisk timian
1 dl økologisk piskefløde
1 kg friske muslinger
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Rens muslingerne. Husk; åbne muslinger der ikke lukker sig ved et let bank kasseres og muslinger der ikke åbner sig efter tilberedning, kasseres. Varm lidt olivenolie i en rummelig gryde. Sauter løg og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt kartofler, når de er let gyldne tilsættes hvidvin. Kog den igennem og kom muslingerne ved. Læg et låg på gryden og vend muslingerne undervejs. Når de begynder, at åbne sig (efter ca. 3-4 min.) tilsættes timian og evt. fløde. Krydr med salt og peber. Server muslingerne rygende varme med et godt brød til at dyppe i den gode sauce.
---
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?