Logo

Friske, marinerede røde sild med rødbede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friske, marinerede røde sild med rødbede

10 stk. mellemstore sildefileter

Kogelage:
1 stk løg i skiver
10 hvide peberkorn
1 spsk salt
0,5 l vand
2 stk. laurbær
0,5 dl eddike

Dressing:
1 dl eddike
1 dl alm. solsikkeolie
0,5 dl ketchup
6 spsk. sukker
5 hele peberkorn
5 hele nelliker
1 stk. syltet agurk i tern
1 hakket løg
4 skiver syltede rødbeder i tern
1 æble i tern

 

Ingredienserne til kogelagen koges op.

Sildene rulles - hoved mod hale – og pocheres i lagen i ca. 2-3 min.

Lad sildene afkøle i lagen.

 

Dressingen:
Eddike, olie, ketchup og sukker røres sammen.

De knuste peberkorn og nelliker tilsættes.

Løg, agurk, æbler og rødbeder vendes i og lagen trækker i ca. 1 døgn.

 

Anretningen:
Sildefileterne afdryppes og lægges i et fad.

Dressingen hældes over, og silden pyntes med skiver af løg.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?