Logo

Friske, marinerede røde sild med rødbede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Friske, marinerede røde sild med rødbede

10 stk. mellemstore sildefileter

Kogelage:
1 stk løg i skiver
10 hvide peberkorn
1 spsk salt
0,5 l vand
2 stk. laurbær
0,5 dl eddike

Dressing:
1 dl eddike
1 dl alm. solsikkeolie
0,5 dl ketchup
6 spsk. sukker
5 hele peberkorn
5 hele nelliker
1 stk. syltet agurk i tern
1 hakket løg
4 skiver syltede rødbeder i tern
1 æble i tern

 

Ingredienserne til kogelagen koges op.

Sildene rulles - hoved mod hale – og pocheres i lagen i ca. 2-3 min.

Lad sildene afkøle i lagen.

 

Dressingen:
Eddike, olie, ketchup og sukker røres sammen.

De knuste peberkorn og nelliker tilsættes.

Løg, agurk, æbler og rødbeder vendes i og lagen trækker i ca. 1 døgn.

 

Anretningen:
Sildefileterne afdryppes og lægges i et fad.

Dressingen hældes over, og silden pyntes med skiver af løg.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødspætteruller med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske sennepssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med rejer og aspargesNyd den fyldige salat til frokost, eller server den som en forret til fire personer. De...
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os