Logo

Friterede fjordrejer og nye kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Friterede fjordrejer og nye kartofler


Friterede fjordrejer og nye kartofler med grillet, marineret peberfrugt

Det er et kæmpearbejde at pille fjordrejer, men friteres de med hoved, hale og skal er de nemme at have med at gøre og faktisk også utro­ligt lækre, så server fjordrejerne på denne måde, når der ikke er tid til at pille dem. Retten her kan serveres til frokost eller som forret.

# Ingredienser 
400 g fjordrejer
300 g kartofler
4 røde peberfrugter
3 spsk extra jomfru olivenolie
2 spsk æbleeddike
1 potte kørvel
Lidt hvedemel og olie til fritering

* Tilberedning 
Kog kartoflerne møre og køl af. Skær i skiver eller halve.

Grill peberfrugterne i ovnen, til skindet begynder at sprække og får blister.
Kom dem straks i iskoldt vand og flå skindet af. Fjern også frøene. 
Skær kødet i brede strimler og vend dem i en skål med olivenolie og æbleeddike.
Lad peberfrugterne marinere, gerne et par timer

Opvarm fritureolie i en gryde og vend fjordrejerne i lidt hvedemel.
Steg fjordrejerne gyldne i den hede olie.
Afdryp ganske let og drys med salt.
 
Anret peberfrugterne på en tallerken med kartoflerne ovenpå.
Fordel de rygende varme rejer og drys med kørvel.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her